Menu

Ruimte voor je zelf

Een mens heeft verschillende dimensies, die we in yoga beschouwen als aparte lichamen. Met ons fysieke en mentale lichaam zijn we het meest vertrouwd. Andere dimensies zijn voor veel mensen onbekender terrein.

b3! staat voor onze drie belangrijkste aspecten of lichamen: Je cellichaam, je geest (mind) en je adem. Door deze optimaal te laten samenwerken, kun je beter ontspannen in je dagelijks leven, voel je je fitter en steviger in je schoenen staan. ‘Be three’, oftwel: tel voor drie.

Yoga gaat over het creëren van nieuwe ruimte voor jezelf, fysiek en mentaal. Hulpmiddelen daarbij zijn mentale oefeningen en meditatie, yogaposes (asana’s), massage en voeding.

Vaak is gevoel van onbalans de reden om een therapeut te raadplegen. De grote kracht van yoga en Ayurveda – de met yoga verbonden gezondheidsleer – is dat je zelf de stappen kunt nemen die nodig zijn om je prettiger, energetischer en rustiger te voelen.

Grote processen beginnen vaak klein. b3 is ook een onopvallende schaakzet, waarmee wit een opening creëert om de dameloper te ontwikkelen. Zo’n zet kan grote gevolgen hebben in het verdere partijverloop. Door geduldig de ontstane ruimte uit te bouwen kun je uiteindelijk met gerichte yoga, massage en de juiste voeding grote stappen zetten.

b3! begeleidt individuen en groepen die op weg willen naar een minder verkrampt en lichtvoetiger leven. Tot de mogelijkheden behoren: begeleiding van yoga-oefeningen die op jouw persoon zijn gericht, Ayurvedische massage, voedingsadvies en coaching.

Dit bericht zit in:

Categorie: Uncategorized